Din lilla Webbyrå Karlskrona, Blekinge, Sverige

webbdesign für alle!

Våra tjänster

Vi bygger din hemsida

Att skaffa en hemsida ska vara enkelt! Att göra en på egen hand kan vara lite svårare, i alla fall om man inte vet hur man ska göra...

Vi är en liten webbyrå i Karlskrona, längst ned till höger på Sverige-kartan, som vet hur man bygger en hemsida åt dig eller ditt företag.

Vårt fokus ligger på att skapa tydliga och användarvänliga hemsidor med fokus på dig och dina kunder. Du väljer själv hur du vill att den ska se ut och vad den ska innehålla. Vi bollar idéer och ser till att webbsidan matchar din grafiska profil, allt för att den röda tråden, ska fortsätta vara just röd.

Sidorna bygger vi i WordPress som är det mest använda publiceringsverktyget eller CMS för hemsidor idag, och c:a 40% av alla hemsidor är byggda med just WordPress.

Detta gör att du som kund enkelt kan göra egna uppdateringar av bilder och text på hemsidan, superenkelt och supersmidigt.

Känner du att du inte har tid eller kunskap trots allt, så kan vi stå för underhållet av din nya eller befintliga hemsida.
Se våra tjänster för mer info.

Vi erbjuder alla våra kunder ett serviceavtal där det ingår både webbhotell och enklare uppdateringar. Genom detta ser vi till att din hemsida hålls uppdaterad med senaste versionen av WordPress och eventuella tillägg. Ser till att skydda mot intrång och hackerattacker.

Vi bygger din hemsida, webbplats, sajt
Webdesign Karlskrona som SEO sökmotoroptimerar din hemsida

SEO (sökmotoroptimering)

Vi går igenom din hemsida och gör en analys av ditt företag och bransch. Vilka besökare vill du nå ut till och vad är just dina nyckelord eller sökfraser?

Exempel på sökfraser kan vara "webbyrå karlskrona" eller "billig hemsida" och exempel på nyckelord är "webbyrå", "karlskrona", "hemsida". Vi hjälper dig att hitta nyckelord och sökfraser som passar ditt företag.

Därefter sökmotoroptimerar (SEO) vi din hemsida genom att gå igenom laddtider, mobilvänlighet, meta data, rubriker och texter på hemsidan så att det matchar dina sökord och sökfraser..

Detta gör att det blir lätt för sökmototer som ex Google att hitta din hemsida och gör att du hamnar högt upp på de sökningar som görs på dina utvalda nyckelord.

SEO eller sökmotoroptimering är en viktig del av din hemsida och ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag på webben utan att betala för annonsering och marknadsföring.

Webdesign Karlskrona som SEO sökmotoroptimerar din hemsida

webbutik, Webbshop, e-handel

E-handel, webbutik eller webbshop, kalla det vad du vill. För att nå ut till alla kunder så är synlighet på nätet ett måste och en plattform för e-handel gör detta möjligt.

Vi använder Woocommerce ihop med WordPress och kombinationen är en av de mest använda e-handelsplattformar på webben. Detta ger dig som kund möjlighet att allteftersom din webbutik växer bygga ut den med de funktioner du behöver.

Det spelar ingen roll om det bara är några enstaka artiklar du vill sälja eller flera tusen.

Webbutik, webbshop eller e-handel
Behöver du en logga till din hemsida?

Logotyp, Logo, logga

Har din logotyp haft svårt att stå emot tidens tand och är i behov av en lättare uppfräschning eller behöver den en ren och skär makeover?

Vi skapar moderna, tidlösa och tydliga loggor och ser till så att du sticker ut och skapar intresse hos kunden.

En logotyp ska vara unik och lätt att känna igen på samma gång. Den stärker ditt företag och gör att du kan lyckas bättre med din marknadsföring på olika medier.

Det är en fördel om logotypen skiljer sig från konkurrerande företag, samt att din logotyp är flexibel så att den kan fungera i olika sammanhang, allt från små trycksaker till t-shirts, banderoller, annonser och på digitala skärmar.

Vi ser till att din logotyp fungerar lika bra i färg som i svartvitt och leveras i rätt format.

Behöver du en logga till din hemsida?

Copywriting

Vi hjälper dig att skriva säljande texter. Behöver du hjälp med att skriva om befintliga texter, eller är du i behov av en helt ny text som även är sökmotoroptimerad enligt SEO?

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men på webben är det minst lika viktigt med en fängslande och säljande text för att sticka ut och synas i vimlet av en uppsjö av likasinnade hemsidor och på så vis göra så att kunden hittar till just er.

Webbyrå Karlskrona som skriver säljande texter, copywriter
Vi går igenom en grafisk profil som passar din hemsida

Grafisk profil

Vi knyter ihop säcken, håller koll på den röda tråden eller helt enkelt ser till att tydliggöra helheten med ditt företags logotyp, typsnitt och färger.

En grafisk profil förtydligar ditt företags visioner med ex en logotyp som passar med ditt företag och eran vision, passande typsnitt och utvalda färger för digital och tryckt reklam skapar en tydlighet mot kunden och en igenkänningsfaktor.

Låter detta som något för dig?

Säg hej!

hej@pedesign.se