Din lilla Webbyrå Karlskrona, Blekinge, Sverige
Webbdesign, webbutveckling & sånt

Om oss

Webbdesign für alle

Bakom Pedesign.se finns över 20 års erfarenhet av webbdesign och webbutveckling. Vi är din lilla webbyrå i Karlskrona, längst ner till höger på Sverige-kartan. Faktiskt består vi av bara en person, men inte vem som helst...

Fredrik var namnet, 80-talist och har sysslat med hemsidor och webbdesign sedan jag fick min första dator någon gång i mitten av 90-talet.

Det har hänt en hel del sedan dess och istället för rörliga gif:ar och midi-musik i bakgrunden (ni som var där minns), så har WordPress inträde de senaste tiotalåren gjort att gemene man och- eller kvinna kunnat titulera sig webbutvecklare eller hemsidekreatör och det finns nu en webbyrå mest i varenda hörn och vrå.

Jag är utbildad inom Webb- och grafisk formgivning genom Medieteknikutbildningen på BTH, annars mest självlärd och helt enkelt nyfiken. Det jag inte redan vet eller kan försöker jag tålmodigt att lära mig.

Webbutveckling och grafisk design har varit ett stort intresse vid sidan av mitt ”riktiga jobb” som säljare sedan min första anställning 2005.

Jag har under åren haft webbdesign som hobby och tagit mig an uppdrag allteftersom rekommendationerna trillat in, och tid funnits, men drömmen har alltid varit att någon gång kunna ha denna verkshamhet på full tid.

Sedan november 2018 då jag startade upp företaget och driver sedan dess Pedesign.se som enskild firma för att underlätta vid fakturering och inköp av tjänster. Själva idén och namnet Pedesign.se kom någon gång i början av 2000-talet och är en liten ordlek med mitt smeknamn och ordet design inblandat.

säljande webbutvecklare i karlskrona
-"Vårt mål är att kunna erbjuda Webbdesign für alle! och vi utvecklar stilrena och tydliga hemsidor med fokus på användarvänlighet."
webbutveckling hemsida i wordpress

Webbutveckling i wordpress

Det vanligaste verktyget som används för att skapa en webbnärvaro idag är utan tvekan WordPress. WordPress är webbens i särklass mest använda publiceringsverktyg CMS och står för över 40% av alla webbsidor idag.

Jag har tidigare kodat sidor själv från grunden och provat på lite olika publiceringsverktyg CMS, men då det känns onödigt att uppfinna hjulet två gånger så använder jag nuförtiden nästan uteslutande WordPress till de hemsidor och projekt jag producerar.

Fördelen med att använda marknadens mest använda verktyg är att det finns oändliga möjligheter att skräddarsy en hemsida för dig som kund, precis så som du vill ha den.

Skulle det inte finnas någon färdig lösning så har jag i och med min bakgrund fördelen att även kunna gå in bakom det visuella och skapa nytt eller ändra i koden när det finns behov för det.

Låter detta som något för dig?

Säg hej!

hej@pedesign.se